Zpět
Aprílový týden - aktualizováno
03.04.2024
Aprílový týden - aktualizováno
V naší škole zavládl Aprílový týden. Od úterý do pátku žáci plní různé výzvy, jak mohou přijít do školy. Například heslo úterního dne znělo: Do školy jen s účesem, co netradiční jest. Barvy, copy, culíky, cokoli chceš.
Středa se nesla v duchu tématu: Do školy s učením v čemkoli, jen batoh nechej doma odpočívat v posteli. V galerii si můžete prohlédnout, že i s touto výzvou si naši žáci poradili na výbornou. Jak je vidno, učení se vešlo prakticky do čehokoliv.
Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka. Čtvrtečním úkolem tedy bylo obléknout se tak, abychom si všichni užili zábavu a pobavili se nad různými kostýmy a převleky. Snad Vám fotogalerie vykouzlí úsměv, tak jako nám. 
Poslední den našeho aprílového týdne byl ve znamení barev, které nás obklopují. Cílem bylo rozzářit školu barvami. Jak se nám to povedlo, se dozvíte ve fotogalerii pod článkem.
Ráda bych poděkovala všem našim žákům a vyučujícím, kteří se zapojili do našeho týdne. Pevně věřím, že jsme si to všichni užili. Tak třeba zase za rok :-)
Tereza Sýkorová


 
- - ©ZŠ Liberecká 26 - -