Zpět
Sportovní den 3. - 5. tříd
17.06.2015
Sportovní den 3. - 5. tříd

Závěr školního roku je náročné období  plné testů a  písemek.  Proto se už před několika lety učitelky 3.-5. tříd  rozhodly, že den plný sportovního zápolení bude tím pravým odlehčením (tento původní optimistický postoj byl  několikaletou praxí  překonán, nyní se pedagogové– vedeni pudem sebezáchovy- shodují především na tom, že musí své svěřence v toto kritické období nějak utahat).

A tak- stejně jako v minulých letech- si žáci poměřili síly v několika disciplínách. Házeli medicinbalem, skákali do dálky, ti rychlejší vyhrávali v běhu na 60 metrů, ti vytrvalejší naopak zabodovali na trati dlouhé 300m. Méně zdatní jedinci (za mohutného povzbuzování svých soukmenovců) sváděli boj sami se sebou (většinou vítězný). 

Zlatým hřebem pak byla štafeta v jednotlivých ročnících. Paní učitelky si opětovně potvrdily, že jsou perfektně sehraným týmem s velkými záložními zdroji energie.

Akce se vydařila ve všech směrech – počasí nám přálo, nikdo z učitelek ani jejich svěřenců nezkolaboval, bilance naší zdravotnice Jarušky byla také pozitivní (nic zlomeného).

Sportu zdar !

FOTOGALERIE


 
- - ©ZŠ Liberecká 26 - -