Zpět
Velké úspěchy našich závodníků v aquatlonu
04.05.2016
Velké úspěchy našich závodníků v aquatlonu
Ve středu 27. dubna se 17 našich žáků rozhodlo k účasti v krajském přeboru škol v aquatlonu. Jedná se o spojení dvou disciplín z olympijského triatlonu, kdy účastníci nejprve plavali v jabloneckém bazénu a po přestávce ve vybojovaných časových odstupech absolvovali běžeckou stíhačku kolem areálu bazénu. Děti byly rozděleny do několika věkových kategorií. 
Někteří naši závodníci se tohoto závodu účastnili i v minulých letech a pro některé to byla naopak závodní premiéra. Při nominaci spíše rozhodovala plavecká zkušenost a hlavně chuť si zazávodit. V cílovém prostoru se po doběhu na stupně vítězů postavili: Martina Fořtová z 8.A, která se stala přebornicí kraje, Kryštof Bedrník z 9.A byl na 2. místě a na 3. místě. skončili ve svých kategoriích Eva Hujerová (5.B), Petra Janderová (8.A) a Lukáš Adamec (9.A).
Petr Hlaváček, který v chladném středečním odpoledni závodníkům pomáhal, chválí za bojovný a nadšený  přístup k reprezentaci školy všechny další žáky, kterými byli: Zuzana Abrahamová, Kristýna Grusová, Andrea Milichovská, Martina Predigerová, Nikola Zemanová, Natálie Merker, Šárka Marešová, Radim Šoul, Lukáš Valenta, Adam Syka, Jaroslav Lubas a Florián Jindra.

 
- - ©ZŠ Liberecká 26 - -