Zpět
Navzdory špatnému připojení přišly dopisy od prvňáčků
01.06.2016
Naši prvňáčci tráví dnes již třetí den v Českém ráji v penzionu Bartošova Pec. Po zaslání prvních fotek se však již další poslat přes veškerou snahu nedaří. Připojení k síti je ale to jediné, s čím jsou problémy. Na základě dnešního telefonického hovoru jsme se dověděli, že jsou všichni (děti i pedagogové) nadšení, počasí jim zatím přeje a užívají si pestrého programu. Do telefonu nám nadiktovali i dva dopisy od dětí,  a to za první i druhý den pobytu:

1. den:

Milá maminko a tatínku,

na chalupu jsme dorazili v pořádku. Máme moc pěkné pokoje, u každého je i sprcha. Po obědě a poledním klidu nás paní učitelky vytáhly až na Frýdštejn. Někdo byl trochu unavený, ale nakonec jsme to všichni zvládli. Ušli jsme asi 8 km. K večeři byla boloňská omáčka a těstoviny. Měli jsme takový hlad, že jsme málem snědli i paní kuchařku. Po večeři jsme si pak ještě pohráli na hřišti. Celý den jsme si moc užili.

Vaše zlatíčka

2. den:

Milá maminko a tatínku,

dnes jsme se konečně dočkali, odpoledne jsme raftovali, stříleli z luku a ze vzduchovky. Všem se nám tu moc líbí, jsme nadšení. Paní učitelky nám večer připravily bojovku o přírodě, stihli jsme si také pohrát na hřišti a průlezkách. Večer jsme padli do postele a brzy usnuli. Těšíme se na další den a nové zážitky.

Vaše zlatíčka


 
- - ©ZŠ Liberecká 26 - -