Zpět
Volejbalová utkání
22.11.2016

Ve středu 16. listopadu 2016 odpoledne se v tělocvičně naší školy odehrála dvě utkání ve volejbalu. Na jedné straně nastoupilo vždy družstvo dívek volejbalového kroužku 2. stupně, na druhé straně hrálo družstvo učitelek školy.

Utkání se uskutečnila u příležitosti 17. listopadu, který považujeme za Mezinárodní den studentstva. Cílem bylo pobavit se hrou, porovnat úroveň hry obou skupin, ověřit si některé své herní dovednosti, které obě skupiny pravidelně trénují. Utkání ukázalo, že děvčata i učitelky mají z volejbalu radost a že ho hrají na velmi solidní úrovni.

Pro některé žákyně to bylo úplně první oficiální utkání v životě. Součástí byl nástup družstev, představení hymny AŠSK, podpora mnoha fandících spolužáků i komentář od mikrofonu.

Zdařilou akci uspořádali vedoucí kroužků minivolejbalu a volejbalu, kteří pravidelně trénují se svými skupinami v rámci našeho partnerství s Českým volejbalovým svazem. Odveta je naplánována na jaro jako příprava dívek na okresní turnaj škol.

Pokud chceme informovat o výsledku, tak v utkání zkušenějších „A“ týmů vyhrály učitelky 2:0 ( 25:16, 25:21 ) a v „B“ týmech vyhrály rovněž učitelky 2:0 ( 25:9, 25:17 ). Na palubovku tělocvičny v součtu obou utkání nastoupilo 13 dívek a 10 učitelek!

                                                                                                                                                                    Petr Hlaváček/organizátor akce/


 
- - ©ZŠ Liberecká 26 - -