Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 16.01.2017

Polévka: cizrnová (A:1, 7)
Varianta A: zapečené těstoviny s uzeným masem (A:1, 3, 7), sterilovaná červená řepa
Varianta B:
Dezert: banán
Pití: čaj, voda s citrónem, mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 17.01.2017

Polévka: se zeleninou a kroupami (A:1, 9)
Varianta A: hamburská vepřová kýta (A:1, 7, 9), houskové knedlíky (A:1, 7)
Varianta B: pečená krkovička (A:1), zelný salát s křenem, chléb, hořčice (A:1, 10)
Dezert: jablko
Pití: džus,voda s citrónem, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 18.01.2017

Polévka: rajská s tarhoňou (A:1)
Varianta A: květákové řízečky (A:1, 3), štouchané brambory s cibulkou
Varianta B: vícezrnná kaše s brusinkami (A:1, 7)
Dezert: mrkvový salát
Pití: čaj, voda s citrónem, ochucené mléko (A:7)

Menu pro: Čtvrtek 19.01.2017

Polévka: s kapustou a rýží (A:9)
Varianta A: rýžové špagety po boloňsku se sýrem (A:1, 7)
Varianta B: brokolicový salát s jablky a šunkou (A:3), rajče, veka (A:1)
Dezert: šlehaný tvaroh (A:7)
Pití: džus, voda s citrónem

Menu pro: Pátek 20.01.2017

Polévka: žampiónová (A:1, 7)
Varianta A: pečený rybí filet - okoun říční (A:4), grilovaná zelenina, vařené brambory m.m. (A:7)
Varianta B:
Dezert: mandarinka
Pití: čaj, voda s citrónem



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -