Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 19.02.2018

Polévka: z ovesných vloček (A:1, 9)
Varianta A: ražniči z vepřového masa (A:1), vařené brambory
Varianta B:
Dezert: mandarinka
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 20.02.2018

Polévka: hovězí vývar s těstovinami (A:1, 9)
Varianta A: boloňská cizrna, chléb (A:1)
Varianta B: smažený celer (A:1, 3, 9), vařené brambory m.m. (A:7), zeleninová obloha
Dezert: cereální tyčinka (A:viz obal)
Pití: džus, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 21.02.2018

Polévka: drožďová (A:1, 7)
Varianta A: vepřová pečeně (A:1), dušený špenát (A:1, 3, 7), bramborové knedlíky (A:1, 3)
Varianta B: šumavské těstoviny (A:1, 3, 7 - šunka, žampióny, sýr, pór - zapečeno), sterilovaná okurka
Dezert:
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Čtvrtek 22.02.2018

Polévka: slepičí se špaldovými noky (A:9)
Varianta A: znojemská pečeně z kuřecího masa (A:1), dušená rýže
Varianta B: pečený filet z lososa (A:4), grilovaná zelenina - omezený počet porcí
Dezert: šlehaný tvaroh (A:7)
Pití: džus, voda

Menu pro: Pátek 23.02.2018

Polévka: masový krém (A:1, 9)
Varianta A: smažený květák (A:1, 3), vařené brambory m.m. (A:7), tatarská omáčka (A:3, 6)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -