Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 19.11.2018

Polévka: gulášová (A:1)
Varianta A: salát z černé čočky s kuřecím masem (A:3), slunečnicový chléb (A:1)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: džus, voda

Menu pro: Úterý 20.11.2018

Polévka: hovězí s celozrnnými nudlemi (A:1, 9)
Varianta A: znojemská hovězí pečeně (A:1), dušená rýže
Varianta B: brokolice zapečená s nivou a šunkou (A:3, 7), ochucená mrkev
Dezert:
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 21.11.2018

Polévka: z ovesných vloček (A:1, 7, 9)
Varianta A: vepřová pečeně (A:1), bramborové špalíčky (A:1, 3), dušené červené zelí (A:1)
Varianta B: králík na způsob bažanta (A:1), vařené brambory
Dezert: hruška
Pití: džus, voda

Menu pro: Čtvrtek 22.11.2018

Polévka: slepičí s vaječným svítkem (A:1, 3, 7)
Varianta A: zbojnická játra (A:1), vařené brambory
Varianta B: květákový mozeček (A:3), vařené brambory m.m. (A:7)
Dezert: kompot
Pití: čaj, voda

Menu pro: Pátek 16.11.2018

Polévka: hovězí s hrachovými vločkami (A:9)
Varianta A: vepřové na paprice (A:1, 7), bulgur (A:1)
Varianta B:
Dezert: perník (A:1, 3)
Pití: čaj, voda, ochucené mléko (A:7)



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -